To track list από το soundtrack του «Hunger Games»


Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ανακοινώθηκε ολόκληρο το track list από το soundtrack της ταινίας “Παιχνίδια Πείνας” (The Hunger Games) με τίτλο «The Hunger Games: Songs from District 12 and Beyond«. Πέρα από το κεντρικό κομμάτι της Taylor Swift, περιέχει και κομμάτια από τους Kid Cudi, The Decemberists, The Low Anthem, Maroon 5, Arcade Fire και άλλους. Δες παρακάτω ολόκληρο το track list και άκουσε το τραγούδι των Arcade Fire που έγραψαν για την ταινία με τίτλο “Abraham’s Daugher”. Η ταινία κυκλοφορεί 23 Μαρτίου στους κινηματογράφους.

1. Abraham’s Daughter – Arcade Fire
2. Tomorrow Will Be Kinder – The Secret Sisters
3. Nothing To Remember – Neko Case
4. Safe & Sound – Taylor Swift ft. The Civil Wars
5. The Ruler and The Killer – Kid Cudi
6. Dark Days – Punch Brothers
7. One Engine – The Decemberists
8. Daughter’s Lament – The Carolina Chocolate Drops
9. Kingdom Come – The Civil Wars
10. Take The Heartland – Glen Hansard
11. Come Away To The Water – Maroon 5 ft. Rozzi Crane
12. Run Daddy Run – Miranda Lambert ft. Pistol Annies
13. Rules – Jayme Dee
14. Eyes Open – Taylor Swift
15. Lover Is Childlike – The Low Anthem
16. Just A Game – Birdy

Δεν υπάρχουν σχόλια