Η Jessica Walter μιλάει για την επιστροφή του «Arrested Development»

Και αναπτερώνει τις ελπίδες μας για 5η σεζόν

Αν και αργά, η διαδικασία για τον πέμπτο κύκλο της ιδιαίτερης κωμικής σειράς “Arrested Development” φαίνεται πως προχωράει. Η Jessica Walter που υποδύεται στη σειρά τη Lucille Bluth διαβεβαίωσε τον τύπο πως το σόου θα επιστρέψει σε μη καθορισμένο χρόνο στο μέλλον: «Δεν έχω ημερομηνίες, άλλα όλοι θα συμμετέχουν».

Θυμίζουμε πως το 2007 το Fox είχε ακυρώσει τη σειρά μετά από τρεις σεζόν, αλλά το 2013 προβλήθηκε η τέταρτη σεζόν από το Netflix. Στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, ο δημιουργός της σειράς Mitch Hurwitz είχε δηλώσει πως η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές του 2017. Επίσης, πρόσθεσε  ότι «οι ηθοποιοί, οι σεναριογράφοι, η 20th Century Fox TV, το Netflix, όλοι θέλουν να το κάνουν», όπως και ο ίδιος.

Ο τέταρτος κύκλος συνάντησε διχασμένες αντιδράσεις από κριτικούς και κοινό. Αν και κάποιοι απόλαυσαν το πώς η σειρά αγκάλιασε την τακτική του Netflix να παρέχει όλα τα επεισόδια ταυτόχρονα, άλλοι απογοητεύτηκαν από το πόσο διαφορετική έμοιαζε η σειρά από τους πρώτους τρεις κύκλους.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή αυτής της αγαπημένης σειράς!

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ