Η Jodie Foster,ο 50 Cent και άλλοι περνάνε από οντισιόν για το ρόλο του Han Solo

Για τις ανάγκες του talk-show «Conan»

Πάνω από 3.000 άνθρωποι πέρασαν από οντισιόν για το ρόλο του νεαρού Χαν Σόλο, πριν ο ρόλος πάει τελικά στον Alden Ehrenreich. Το σόου του Conan O’Brien ήθελε να δημιουργήσει μια αστεία αναπαράσταση μερικών αποτυχημένων προσπαθειών. Έτσι, στο κλιπ βλέπουμε από κωμικούς ηθοποιούς μέχρι και το ράπερ 50 Cent να περνάνε από φανταστικές οντισιόν για τον πολυπόθητο ρόλο.

Μερικές προσπάθειες ξεφεύγουν: Ο Bill Hader ( η φωνή του «Φόβου» στο “Inside Out”) κάνει τέλειες μιμήσεις άλλων χαρακτήρων, η εκπληκτική Melissa McCarthy μπερδεύει την ταινία με το «Χάρι Πότερ», o ταλαντούχος Will Arnett (o Batman των “Lego Movies”) κάνει επίδειξη του πόσο χαμηλά μπορεί να κατέβει η φωνή του και ο Jeff Goldblum (“Jurassic Park”) δεν έχει ιδέα από το σύμπαν των “Star Wars”.

Την εμφάνιση τους κάνουν και μεγαλύτερα ονόματα όπως η Jodie Foster και ο Adam Sandler. Φυσικά, όλοι προκαλούν άφθονο γέλιο. Απολαύστε τους:

 

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ