Η Juliette Binoche στη νεα ταινια της Mia Hansen-Løve

Ακόμα μια εξαιρετική ηθοποιός σε cast της Γαλλίδας

Η Mia Hansen-Løve επαληθεύει τη δυναμική και ανερχόμενη καριέρα της, “κλείνοντας” στον πρωταγωνιστικό ρόλο της επόμενης ταινίας της την αεικίνητη Juliette Binoche.

Η Hansen-Løve έχοντας με την τελευταία της ταινία “L’ Avenir” προσφέρει μια ακόμα εξαιρετική ερμηνεία της Isabelle Hupert μες το ’16, ύστερα από το εκπληκτικό “Elle”, θέτει τον πήχη εξίσου ψηλά για το επόμενο project της με τίτλο “Maya”. Στο cast βρίσκουμε επίσης: την πρωτοεμφανιζόμενη Aarshi Banerjee, και το συχνό συνεργάτη της Roman Kolinka. Στο σενάριο θα βρίσκεται ο Cédric Kahn.

Η υπόθεση αφορά των τριαντάχρονο Grabriel, πολεμικό ανταποκριτή που αιχμαλωτίζεται στη Συρία κι έπειτα από πολύμηνη κράτηση κατευθύνεται στην Ινδία. Η αφήγηση θα επικεντρωθεί στην πορεία του προς την Goa, όπου βρίσκεται το σπίτι των παιδικών του χρόνων, ώστε να βρει ένα καταφύγιο από όσα του συνέβησαν και να αναστοχαστεί τη ζωή του. Πιθανότατα ο Kolinka θα ερμηνεύσει το ρόλο του Gabriel.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβρη του 2017 στην Ινδία, τη Λιβύη, και τη Γαλλία σε φορμά 35 mm το οποίο θα αναλάβει η εξαιρετική διευθύντρια φωτογραφίας Hélène Louvart (γνωστότερη απ’ τη δουλειά της στο ντοκιμαντέρ “Pina” του Wim Wenders, αλλά και στο “Xenia” του Πάνου Κούτρα).

 

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ