Η Melanie Laurent σκηνοθετει την Elle Fanning

Σε σενάριο του Nic Pizzolatto

Bρίσκεται στα σκαριά μια ταινία που έχει μαζέψει τρεις ταλαντούχους ανθρώπους σε ρέντα. Από τη μία έχουμε τη Mélanie Laurent, ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτρια μαζεύοντας τα βλέμματα πάνω της με την ταινία “Réspire”. Την Elle Fanning, ανερχόμενη ηθοποιό που φέτος αφήνει το στίγμα με την ερμηνεία της στο “The Neon Demon”. Κι από την άλλη, έχουμε το Nic Pizzolatto στο σενάριο, τον άνθρωπο που ευθύνεται για την επιτυχία του “True Detective”.

Οι τρεις τους συνεργάζονται για να φέρουν εις πέρας την επιθυμία του τελευταίου, για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου “Galveston”, έχοντας προηγουμένως απολέσει από τα δημιουργικά ηνία τους Janus Metz και τον ηθοποιό Matthias Schoenarts. Η Laurent θα βρίσκεται στη θέση του σκηνοθέτη, έχοντας την ευκαιρία να κινηματογραφήσει και τον Ben Foster πέρα από τη Fanning. Οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν σ’ αυτό το “θρίλερ εγκλήματος” που τοποθετείται σε ένα “καυτό κλίμα βίας και σπαραγμού”. Ο Foster υποδύεται έναν άντρα με ανίατη ασθένεια που τον κυνηγά ο τοκογλύφος του για χρέη.

Η Laurent μοιάζει να έχει ένα τελείως διαφορετικό κινηματογραφικό στυλ από τον Pizollatto, επομένως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε με ποιον τρόπο θα επιλέξει να κινηματογραφήσει το σενάριό του.

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ