Η Meryl Streep ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον J.J. Abrams

Για τις ανάγκες της νέας τηλεοπτικής σειράς “The Nix”

Η Meryl Steep είναι πιθανόν να πρωταγωνιστήσει σε νέα τηλεοπτική σειρά. Η κάτοχος των τριών Όσκαρ ακούγεται ότι θα συνεργαστεί με τον J.J. Abrams, για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος “The Nix”. Η Streep, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι και executive producer στο project (κάτι που δε συνηθίζει), ενώ λογικά κάποια επεισόδια θα σκηνοθετήσει ο Abrams.

Το μυθιστόρημα είναι του Nathan Hill και κυκλοφόρησε τον Αύγουστο. Η ιστορία εστιάζει στο Samuel Andresen-Anderson, έναν καθηγητή πανεπιστημίου, του οποίου η μητέρα επανεμφανίζεται στη ζωή του, δεκαετίες αφού εγκατέλειψε την οικογένεια της, έχοντας διαπράξει ένα παράλογο έγκλημα.

Ο Abrams θα είναι παραγωγός με την εταιρεία του Bad Robot, η οποία βρίσκεται και πίσω από την πολυαναμενόμενη σειρά του HBO “Westworld”. Πρόσφατα ήταν παραγωγός της νέας ταινίας “Star Trek”, ενώ στα μελλοντικά του σχέδια είναι η παραγωγή μιας ταινίας ενός άλλου franchise, του “Mission Impossible”.

Όσο για τη Streep, πρόσφατα την είδαμε στο μέτριο “Florence Foster Jenkins” και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στη νέα ταινία της Disney “Mary Poppins Returns”.

Σοφία Κυριλλίδου

Ο κινηματογράφος για εκείνη ήταν πάντα εκεί: Σα μαθήτρια -κρυφά από τους γονείς- νοίκιαζε ταινίες από το videoclub, σα φοιτήτρια σπούδασε κινηματογράφο. Άλλωστε, πάντα της άρεσαν τα ταξίδια!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ