Εποχή των Παγετώνων 4 με official trailer

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Κοντοζυγώνει η ώρα για την τέταρτη κατά σειρά περιπέτεια μιας από τις πιο αγαπημένες σειράς ταινιών και της πιο αταίριαστης προϊστορικής παρέας που δημιουργήθηκε ποτέ. Το πρώτο αναγνωριστικό trailer το είδαμε κάπου πέρυσι τέτοιον καιρό – ίσως και λίγο νωρίτερα – με τον Σκρατ να παλεύει ως είθισται, με το καταραμένο βελανίδι.

Από θέμα… προϊστορίας χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, καθώς αυτή τη φορά η παλιοπαρέα Σιντ, Μάνι και Ντιέγκο μπλέκουν σε μια περιπέτεια που δημιουργείται από το διαχωρισμό των ηπείρων (γεγονός που προκάλεσε εξ’ ολοκλήρου ο Σκρατ και το βελανίδι του όπως ήδη ξέρουμε). Καθώς η γη ανοίγει, οι τρεις φίλοι παγιδεύονται σ’ ένα παγόβουνο και παρασέρνονται από τα στοιχεία της φύσης που τω καιρώ εκείνω βρισκόντουσαν σε έξαρση… Ένας νέος κόσμος περιμένει να τον εξερευνήσουν, ενώ νέοι κίνδυνοι παραμονεύουν σε κάθε τους βήμα.

Ελπίζουμε ότι οι συντελεστές το χουν ακόμα και θα μας χαρίσουν άλλη μια απολαυστική περιπέτεια, αν και το νούμερο 4 αρχίζει και αποπνέει ανησυχία για τα αποθέματα έμπνευσης. Όπως και να χει μια πετυχημένη συνταγή δεν την καταργείς στα φόρτε της, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν μέσα Σκρατ και Σιντ που δε χρειάζονται κάποιο σενάριο για να σε κάνουν να γελάσεις. Το trailer δείχνει πολλά υποσχόμενο και μείς είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να δροσιστούμε… Προς το παρόν απολαμβάνουμε ότι έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ