Αναπαράσταση εικονικών στιγμών της ιστορίας με χαρακτήρες από Star Wars

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μπορεί το να αναπαριστάς διάφορες εικονικές στιγμές της ιστορίας ή και από ταινίες να έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν, ο Καναδός δάσκαλος David Eger πήρε όσες περισσότερες μπορούσε και τις αναπαρέστησε με χαρακτήρες από το Star Wars και κυρίως με Storm Troopers.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ το οποίο συνεχίζεται ακόμα με τίτλο “365 Days of Clones” στο οποίο ο ίδιος πήρε και δημιούργησε φωτογραφίες ή στιγμές από διάφορες ταινίες και τις αναπαρέστησε και τις φωτογράφησε την ίδια μέρα που τραβηχτικέ η φωτογραφία ή κυκλοφόρησε η ταινία ή την μέρα των γενεθλίων του φωτογράφου ή του δημιουργού της.

Στιγμές όπως η φωτογραφία «υψώνοντας την σημαία στην Ίβο Τζίμα» του Joe Rosenthal, η φωτογραφία του Charles C. Ebbets «διάλλειμα για μεσημεριανό πάνω σε έναν ουρανοξύστη» και το πρώτο φιλί του Πρίγκιπα William με την Kate Middleton, όλα έχουν αναπαρασταθεί από Κλώνους και χαρακτήρες από το Star Wars.

Μπορείς να δεις μερικές από αυτές στην gallery παρακάτω και να μπεις και στο flickr του Eger για να τις δεις όλες και να διαβάσεις και μια μικρή περιγραφή για την κάθε μια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ