Το ακατάλληλο τρέιλερ μιας «Ακατάλληλης Κωμωδίας» .

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Οι politically incorrect R- Rated κωμωδίες φαίνεται πως θα έχουν τη τιμητική τους τη φετινή χρονιά. Έτσι μετά το Movie 43 και την επιστροφή του Scary Movie, σειρά έχει το InAPPropriate Comedy ή ελληνιστί “Ακατάλληλη Kωμωδία”. Ο λόγος ύπαρξης του λογοπαίγνιου με τα Apps στον τίτλο, ακόμα διερευνάται.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια κωμωδία συρραφής πολλών σκετς που υποτίθεται ότι είναι χιουμοριστικά, αλλά κράτα και μια πισινή γιατί το τρέιλερ έχει τα θεματάκια του. Το τριτοκλασάτο καστ περιλαμβάνει καταρχάς λίγο από Lindsay Lohan που στα διαλλείματα από τη φυλακή γυρίζει και καμιά ταινία. Επίσης, τον Στάθη Ψάλτη της Αμερικής- Rob Schneider και τη Λατίνα δευτεράντζα Michelle Rodriguez που έπαιζε στο Lost, και άρα δικαιολογημένα η καριέρα της έπιασε ύστερα πάτο.

Το χορό βέβαια σέρνει ο Andrien Brody που όπως αναφέρει και το τρέιλερ δίνει την καλύτερη του ερμηνεία μετά τον Πιανίστα του Πολάνσκι που του είχε χαρίσει κι ένα όσκαρ. Στη συγκεκριμένη ταινία υποδύεται τον “Flirty Harry” έναν ελαφρώς πιο κουλ και stylish ντεντέκτιβ απ’ ότι έχουμε συνηθίσει. Με αυτόν τον τρόπο σφραγίζει και επίσημα το τέλος της όποιας καριέρας(;).

Το τρέιλερ έχει κάποιες λίγες καλές στιγμές, αλλά το όλο εγχείρημα φωνάζει «ξεπέτα» από παντού εξ’ ου και το φθηνό αποτέλεσμα. Η ταινία βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες τον ερχόμενο Μάρτη και με λίγη τύχη δε θα προβληθεί ποτέ στην Ελλάδα. Ωστόσο, μπορείς να πάρεις μια γεύση από το τρέιλερ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ