Μια σχέση, οχτώ συναισθήματα στο trailer του «India Blues»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μια σχέση, οχτώ συναισθήματα.

Με αυτή την φράση χαρακτηρίζεται η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Μαρκάκη με τίτλο “India Blues”. Γυρισμένη στο Βερολίνο, αυτή ελληνογερμανική παραγωγή μιλά για την σχέση μεταξύ δύο ανδρών μέσα από 8 συναισθήματα (πόνο, πόθο, έλξη, ευτυχία, ζήλια, γαλήνη, αγάπη και θυμό) τα οποία αποτελούν και τα 8 κεφάλαια της ιστορίας τους.

Η ταινία προσπαθεί να πει την ιστορία αυτή χωρίς να ακολουθεί την συμβατική φόρμα μιας ταινίας και είναι γυρισμένη σχεδόν χωρίς διαλόγους όπου βασίζεται περισσότερο στους αυτοσχεδιασμούς των δύο ηθοποιών και στις στιγμές που ζουν σε πραγματικό χρόνο. Η ένταση των συναισθημάτων των δύο χαρακτήρων, το οποίο τονίζεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι εμείς, ακριβώς σαν κι αυτούς, βιώνουμε τα συναισθήματα αυτά σε πραγματικό χρόνο, βάζει τον θεατή σε ένα συναισθηματικό roller-coaster μιας σχέσης αγάπης, με όλη τη χαρά και τον πόνο που εμπλέκονται σε αυτή.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο τμήμα αγοράς του 63o Φεστιβάλ του Βερολίνου στα πλαίσια του European Film Market. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Κόλιος και Christoph Forny. To trailer μπορείς να το δεις παρακάτω και μπες στο site της ταινίας για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ