Τα πρώτα Hush Hush για το “Indiana Jones 5”

Η νέα προσθήκη στο δημοφιλές franchise της Lucasfilms απέχει μόλις τρία χρόνια από τις οθόνες μας

Οι φήμες για μια Πέμπτη κινηματογραφική προσθήκη στη σειρά ταινιών του Indiana Jones, είχαν ήδη ξεκινήσει από την κυκλοφορία του τετάρτου κατά σειρά φιλμ, “Indiana Jones: and the Kingdom of the Crystal Skull”. Έπειτα από την αγορά της Lucasfilm από την Disney, οι εικασίες έγιναν εντονότερες, με την Lucasfilm να δηλώνει πως η ταινία θα γίνει, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προς το παρόν κάποια σχέδια για την ταινία. Λίγο αργότερα κάποιες φήμες, ήθελαν τον πρωταγωνιστή του “Jurassic World” Chris Pratt να φλερτάρει με τον θρυλικό ρόλο του καθηγητή Jones (ο ίδιος το αρνείται), αντικαθιστώντας έτσι τον για πολλούς «αναντικατάστατο» Harrison Ford.

Ωστόσο τώρα, νέες φήμες κάνουν λόγο για μια κυκλοφορία της ταινίας μέσα στο 2018. Παρόλα αυτά σε μια συνέντευξη στο Film, ο παραγωγός του “Jurassic World” καθώς και όλων των ταινιών του Indiana Jones Frank Marshall, δήλωσε πως όχι μόνο δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση σχετικά με τον Chris Pratt, μα και το γεγονός πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ακόμα και για την ίδια την ταινία.

Αν και φαίνεται ιδιαίτερα περίεργο το γεγονός ότι δεν έχει συζητηθεί ακόμα ένα από τα μεγαλύτερα franchises της Lucasfilm, αυτό ίσως μπορεί να βρει μια κάποια λογική στο γεγονός πως η εταιρεία προς το παρόν έχει στρέψει όλο της το ενδιαφέρον τόσο στο “Jurassic World”, όσο και στο πολυαναμενόμενο 7ο επεισόδιο του Star Wars.

Το Ain’t It Cool από την άλλη μεριά, αντικρούει αυτές τις δηλώσεις, αφού αναφέρει πως μια εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή, υποστηρίζει πως η Lucasfilm έχει προγραμματίσει την 5η ταινία του Indiana Jones για το 4ο τρίμηνο του 2018. Με τις δηλώσεις του Marshall να έχουν γίνει εδώ και αρκετές ημέρες, δεν θα ήταν καθόλου περίεργο η νέα αυτή φήμη να είναι αληθής, αφού όπως γνωρίζετε οι εξελίξεις στην κινηματογραφική βιομηχανία είναι ταχύτατες.

Εσείς δεν έχετε παρά να μείνετε συντονισμένοι, γιατί αν η φήμη για το 2018 αληθεύει, τα νέα για την κινηματογραφική σταδιοδρομία του professor Jones θα είναι σίγουρα πολλά.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ