Επίσημη επιβεβαίωση από την Disney για το μέλλον του Indiana Jones

πολλά υποσχόμενη η κινηματογραφική σταδιοδρομία του αγαπημένου μας καθηγητή Jones

Αν και δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, ωστόσο μια ακόμα επίσημη επιβεβαίωση για το κινηματογραφικό μέλλον του Indiana Jones από την Lucasfilm, μόλις δημοσιεύτηκε. Αυτή τη φορά το studio, επιβεβαίωσε στο Vanity Fair, την απόφαση του για την ανάπτυξη μιας ακόμα ταινίας, βασισμένης στις περιπέτειες του θρυλικού αρχαιολόγου, η οποία και συγκαταλέγεται στα άμεσα σχέδια τους.

Από την ημέρα που η Disney, εξαγόρασε την Lucasfilm, έχουμε ακούσει αμέτρητες φήμες για την κινηματογραφική σταδιοδρομία του καθηγητή Jones, τόσο για μια πιθανή συνέχεια βασισμένη στο αμφιλεγόμενο Kingdom of the Crystal Skull, όσο και για μια συνολική επανεκκίνηση του franchise. Μέσα στο χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών, έχουμε ακούσει αρκετά ονόματα για πιθανούς αντικαταστάτες του Harrison Ford, όπως αυτά των Bradley Cooper και Chris Pratt, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα κάποιο από αυτά. Στην πραγματικότητα, η πρόεδρος της Lucasfilm Kathleen Kennedy, πήρε το θάρρος να αναφέρει, πως το όλο project, βρίσκεται σε τόσο πρώιμο στάδιο, όπου μέχρι στιγμής δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω σε κάποιο πιθανό σενάριο για την ταινία, αφού όπως αναφέρει και η ίδια, είναι πολύ νωρίς προς το παρόν για κάτι παραπάνω, πέρα από ιδέες για το νέο φιλμ.

Μόλις πριν από δυο χρόνια, πίσω στο 2013, ο Frank Marshall είχε υπαινιχθεί μια νέα ανάπτυξη από μέρους της Lucasfilm για τον Indiana Jones. Αν κάτι είναι αναμφίβολα σίγουρο, είναι το γεγονός πως το συγκεκριμένο franchise, βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα ταινιών του studio, παρά την ομολογουμένως σχετικά άσχημη εντύπωση, που είχε αφήσει στην πλειοψηφία των θεατών, η τελευταία προσθήκη της σειράς, το Kingdom of the Crystal Skull. Επίσης είναι πολύ πιθανόν, το sequel ή το reboot για το οποίο κάνει λόγο η Kennedy, να είναι και η ταινία, η οποία φημολογείται εδώ και καιρό και για την οποία, υποτίθεται πως έχει δείξει ενδιαφέρον ο ίδιος ο Steven Spielberg, με την Disney προς το παρόν να έχει βάλει στο στόχαστρο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπως προαναφέραμε τον Chris Pratt. Αν και ο ίδιος έχει αρνηθεί αυτές τις φήμες, η επερχόμενη πρεμιέρα του “Jurassic World” στις κινηματογραφικές αίθουσες, αν είναι φυσικά επιτυχημένη, θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή ευκαιρία από μέρους της παραγωγής, για να προωθήσει τον Pratt ως τον νέο Indy.

Επίσης υπάρχει μια ακόμη φήμη, η οποία θέλει τον διευθυντή φωτογραφίας Janusz Kaminski, να έχει ήδη υπογράψει για την νέα ταινία. Όπως είπε όμως και η Kathleen Kennedy: «Για το πότε ακριβώς θα συμβεί, δεν είμαι σίγουρη. Από ότι φαίνεται  μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα. Προς το παρόν το ενδιαφέρον όλων μας είναι στο Star Wars».

Μείνε συντονισμένος.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ