Το πρώτο trailer του «Insidious Chapter 2»!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Τρία χρόνια πριν, ο Μαλαισιανός σκηνοθέτης James Wan μας παρουσίασε ένα πολύ αξιόλογο δείγμα σωστά γυρισμένου τρόμου, με το «Insidious», που απεικόνιζε τις προσπάθειες μίας οικογένειας να σώσει το παιδί της από τους δαίμονες σε μία μακρινή διάσταση.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει αρκετούς μήνες πριν, το sequel με τίτλο «Insidious Chapter 2″ ήταν ήδη σε γυρίσματα και τώρα έχουμε ήδη το πρώτο trailer από την αναμενόμενη παραγωγή. Σε αυτό βλέπουμε την οικογένεια Λάμπερτ στο νέο της σπίτι, μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, όμως ο τρόμος δεν αργεί να τους χτυπήσει εκ νέου την πόρτα για να τους κάνει τη ζωή δύσκολη. Πάτρικ Γουίλσον, Ρόουζ Μπάιρν, Τάι Σιμπκινς και Μπάρμπαρα Χέρσι είναι για μία ακόμα φορά στους ρόλους των μελών της πολύπαθης οικογενείας, ενώ και ο σεναριογράφος Λι Γουάνελ επιστρέφει στο ρόλο του Σπεκς, όπως και η Λιν Σέι στο ρόλο της Ελίζ.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στα μέσα Σεπτεμβρίου, ενώ το έτερο πρότζεκτ του Γουάν, The Conjuring θα κάνει πρεμιέρα περίπου ένα μήνα πριν. Ο 36χρονος σκηνοθέτης είναι ιδιαίτερα πολυάσχολος, καθώς αυτή την περίοδο γυρίζει και το 7ο «Μαχητές των Δρόμων».

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*