Το εντυπωσιακό trailer του Iron Man 3

...

Γράφει ο Άρης Ανδρικάκης

Επιτέλους, ήρθε! Το τελικό trailer της τρίτης και τελευταίας ταινίας του Iron Man βγήκε προς τέρψη των ματιών και των αυτιών μας, προμηνύοντας ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό φινάλε για τις περιπέτειες του Tony Stark.

O Iron Man βλέπει τον κόσμο του να διαλύεται από τον Mandarin, τον πιο δύσκολο και σκληρότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Με καινούριο εξοπλισμό αλλά και τελείως διαφορετική ψυχολογία, ο Stark συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ και πως δεν αρκεί ούτε να είναι cool ούτε καν να είναι ζάμπλουτος. Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τον ίδιο, τους αγαπημένους του αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, και αν θέλει να σώσει κάτι από αυτά θα πρέπει να υπερβεί τον εαυτό του, να χρησιμοποιήσει την ευστροφία του και να τελειοποιήσει τις ικανότητες του.

Στο Iron Man 3, ο Ben Kingsley υποδύεται τον Mandarin, έναν Κινέζο παρία, άφταστο στις πολεμικές τέχνες, γνώστη της εξωγήινης επιστήμης και με δεινές στρατηγικές ικανότητες. Σίγουρα από τους πιο ολοκληρωμένους «κακούς» χαρακτήρες που σίγουρα θα κάνει τον Iron Man να ξανασκεφτεί λίγο περισσότερο τη δική του ευφυΐα.

Στις αίθουσες το περιμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ