«Δεν υπάρχουν ήρωες σου λέω!» Πρώτο trailer του «Iron Man 3»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Πως είναι, άραγε, η ζωή του Tony Stark/Iron Man μετά από όσα διαδραματίστηκαν στους “Avengers”; Από ότι φαίνεται όχι και τόσο ευχάριστη…

Χτες είχαμε την ευκαιρία να δούμε 18 δευτερόλεπτα από το trailer του “Iron Man 3” το οποίο, τελικά, κυκλοφόρησε σήμερα. Το συγκεκριμένο trailer είχε κάνει ήδη την πρεμιέρα του τον περασμένο Ιούλιο στο Comic-Con για όσους τυχερούς είχαν καταφέρει να παρευρεθούν εκεί. Στο trailer βλέπουμε έναν Tony Stark σε κατάθλιψη, έναν Stark όπου δεν μπορεί να κοιμηθεί και όταν το καταφέρνει βλέπει εφιάλτες.

Αλλά γνωρίζουμε και τον κακό τον οποίο ο Iron Man καλείται να αντιμετωπίσει. Enter Mantrin λοιπόν, όπου τον ενσαρκώνει ο Ben Kingsley. “Κάποιοι με θεωρούν τρομοκράτη, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου ως δάσκαλό”. Συνεχίζει να μας λέει πως οι ήρωες δεν υπάρχουν καθώς βλέπουμε το σπίτι του Stark να γίνεται σμπαράλια.

Φαίνεται πως ο Iron Man, με την τρίτη αυτή ταινία, μπαίνει σε πιο σκοτεινά μονοπάτια και ο ήρωας μας θα δοκιμαστεί όσο ποτέ άλλοτε. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Shane Black, και πρωταγωνιστούν οι Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, James Badge Dale, Jon Favreau και Ben Kingsley. Τα γυρίσματα συνεχίζονται ακόμη αλλά μια πρώτη γεύση μπορείς να παρακάτω με το trailer της αλλά και μερικές έξτρα φωτογραφίες από την ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ