Το τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη για το J.A.C.E.

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To J.A.C.E. (Just Another Confused Elephant) είναι η νέα ταινία του Μενέλαου Καραμαγγιώλη που παίχτηκε πέρσι στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης με την Στεφανία Γουλιώτη να κερδίζει επάξια το βραβείο καλύτερου γυναικείου ρόλου, ενώ η ίδια η ταινία συζητήθηκε όσο καμία άλλη.

Επιτέλους το J.A.C.E. ετοιμάζεται να ανοίξει στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου από την Audio Visual, και μιλά για την ιστορία του Jace, ενός ορφανού από την Αλβανία, όπου πέφτει στα χέρια κάποιων αδίστακτων εμπόρων παιδιών και καταλήγει στην Αθήνα. Μια δυνατή ιστορία ενηλικίωσης, μια πραγματική Οδύσσεια, με τον Jace να είναι να είναι ένας νέος Oliver Twist.

Το τραγούδι της ταινίας το ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη ενώ την μουσική έχει γράψει ο Χρήστος Δεληγιάννης (ο οποίος υπογράφει και το soundtrack της ταινίας) και σε στίχους Λήδας Ρουμάνη, όπου ταιριάζει απόλυτα στην ψυχοσύνθεση του ήρωα. Μπορείς να απολαύσεις το υπέροχο τραγούδι, που δεν μοιάζει με κάτι άλλο που έχεις ακούσει από την Αρβανιτάκη, βλέποντας παράλληλα και κάποια αποσπάσματα από την ταινία παρακάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*