Νέο trailer του «Jack the Giant Slayer»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Η ταινία “Jack the Giant Killer” ήταν να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2012 στους κινηματογράφους. Γρήγορα όμως ανακοινώθηκε πως θα αργούσε περίπου για 8 μήνες, με την επίσημη κυκλοφορία της να μετατοπίζεται για τον Μάρτιο του 2013 και με το τίτλο της να αλλάζει σε “Jack the Giant Slayer”.

O σκηνοθέτης της Bryan Singer, αποφάσισε να γυρίσει την ταινία με HD κάμερες για να δημιουργήσει έναν πιο «ρεαλιστικό» φανταστικό κόσμο. Κάτι σαν αυτό που προσπάθησε ο Peter Jackson να κάνει με το “The Hobbit” και πήρε πολλές κακές κριτικές για το εγχείρημά του. Ένα δεύτερο trailer, σχεδόν έναν χρόνο μετά το πρώτο, κυκλοφόρησε σήμερα στο internet ντεμοστράροντας την τεχνική αυτή. Το αποτέλεσμα μοιάζει λίγο εκτός τόπου με τους χαρακτήρες να φαίνονται αποκομμένοι από το περιβάλλον τους.

Το trailer επίσης δείχνει ένα σενάριο που, το λιγότερο, θα προκαλεί γέλια – με την κακή έννοια – και γελοίους διαλόγους και ερμηνείες που μάλλον καλύτερα να έμεναν στην θαμμένες στο έδαφος με πολλές, αν και κάποιες εντυπωσιακές, σκηνές μάχης. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο από έναν σκηνοθέτη που μας είχε δώσει τα δυο πρώτα “X-Men”, να σκηνοθετεί άλλη μια ταινία του σορού. Και σε συνδυασμό με την καινούργια τεχνική που, από ότι φαίνεται, θα υιοθετηθεί σε πολλές ταινίες φαντασίας, κάνει το φιλμ ακόμα περισσότερο αποκρουστικό.

Δες το trailer κι εσύ παρακάτω και πες μας την γνώμη σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ