Ο James Franco σας ζητάει χρήματα

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

O James Franco που όλοι αγαπάμε και ξέρει πάντα να πιάνει τον παλμό της εποχής με της ταινίες του και τα διάφορα art projects του, το γύρισε στο Indiegogo. Ακολουθώντας την πολύ επιτυχημένη συνταγή πολλών άλλων και ιδίως του Zach Braff, ο πρωταγωνιστής του Oz Great and Powerful και ο σκηνοθέτης του Interior Leather Bar στράφηκε στη δημοφιλή πλέον πλατφόρμα για μαζέψει χρήματα για τη νέα του ταινία.

Ο πολυτάλαντος σκηνοθέτης/ηθοποιός/συγγραφέας και γενικά καλλιτέχνης έχει γράψει ένα βιβλίο για τη γενέτειρα του το Palo Alto με διάφορα διηγήματα για τα σχολικά του χρόνια. Τρία από αυτά θα γίνουν ταινίες από νέους σκηνοθέτες αν καταφέρει να μαζέψει το πόσο των 500.000 δολαρίων. Κάτι μας λέει ότι θα τα καταφέρει και σ’ αυτό!

Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα κέρδη που θα του αποφέρουν οι ταινίες θα τα δώσει σε κοινωφελείς οργανισμούς. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία (αν και είναι σχεδόν δεδομένη).

Δείτε παρακάτω το video της καμπάνιας του

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ