Ο Τζέιμς Μποντ, το νέο tv spot και η Βασίλισσα Ελισάβετ

...

Γράφει ο Δημήτρης Μπουτουρέλης – Γραμματικόπουλος

Είσαι ο Τζέιμς Μποντ, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς κινηματογραφικούς ήρωες της Αγγλίας. Γίνεται να λείπεις από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου; Όχι, φυσικά! Και μάλιστα τα καθήκοντά σου δεν είναι απλά: έχεις να συνοδέψεις την αυτού μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ στην τελετή, παρέχοντάς της απόλυτη ασφάλεια, μεταφέροντας την με ελικόπτερο στο Ολυμπιακό Στάδιο, από το οποίο θα πέσετε και οι δύο με αλεξίπτωτο (αυτό περισσότερο για το εντυπωσιακό του θέματος).

Και όμως όλα αυτά έγιναν χθες βράδυ στην τελετή έναρξης των 30ων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Μαγνητοσκοπημένα, με την ίδια την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ (και δύο stuntmen στην θέση τους όταν «έπεσαν» από το ελικόπτερο), σε μια από τις καλύτερες στιγμές της τελετής.

Φυσικά, οι παραγωγοί του «Skyfall», της 23ης ταινίας με τον πράκτορα 007, που θα κάνει την πρεμιέρα της στη χώρα μας στη 1 Νοεμβρίου, άδραξαν την ευκαιρία για διαφήμιση και πρόβαλλαν ένα ακόμα TV spot από την ίσως πιο εντυπωσιακή Τζέιμς Μποντ ταινία που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Τι καινούργιο βλέπουμε σε αυτό; Λίγο ακόμα υλικό γύρω από τον κακό της ταινίας, στον ρόλο του οποίου βρίσκεται ο Χαβιέ Μπαρδέμ, και μερικές ακόμα χορταστικές στιγμές δράσης.

Δυστυχώς, το βίντεο με την εμφάνιση του Τζέιμς Μποντ με την Βασίλισσα Ελισάβετ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου έχει κατεβεί από το διαδίκτυο (copyrights my ass) αλλά μπορείτε τουλάχιστον να δείτε το TV spot του «Skyfall» εδώ:

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ