Το πρώτο trailer για το «Child of God» του James Franco!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Ο James Franco μας απασχολεί κάθε χρόνο, εύλογα, καθώς συμμετέχει σε αναρίθμητες παραγωγές. Έτσι και φέτος, έχει πρωταγωνιστήσει στο πολύ αστείο «This Is The End«, έχει σκηνοθετήσει το «Interior» και το «As I Lay Dying«, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε άλλη μία σκηνοθετική απόπειρα, το «Child of God«, στο οποίο επίσης, συνυπογράφει το σενάριο και πρωταγωνιστεί.

Το τελευταίο, είναι μεταξύ των 20 υποψηφιων ταινιών για τον Χρυσό Λέοντα του Φεστιβάλ Βενετίας που άνοιξε χθες τις πύλες του στο κοινό. Ακολούθως, δημοσιεύτηκε και το trailer του φιλμ, διάρκειας μόλις 46 δευτερολέπτων, από τα οποία περίπου τα μισά έχουν υλικό της προσπάθειας του Franco. Σε αυτό, βλέπουμε τον – χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές- ηθοποιό Scott Haze να δείχνει κάπως νευρικός, ενώ ακούμε την αφήγηση του Tim Blake Nelson(Lincoln).

Το σενάριο είναι βασισμένο σε βιβλίο του εξαιρετικού Cormac McCarthy, και εκτός από τον 35χρονο Franco και τους προαναφερθέντες Haze και Blake Nelson, πρωταγωνιστεί ο γνωστός μας από το True Blood, Jim Parrack. Η ημερομηνία της πρεμιέρας της ταινίας δεν έχει ακόμα γίνει γνωστή.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*