Ο Jamie Foxx δοκιμάζει την τύχη του σκηνοθετικά

...
And she was my eve

Γράφει η Δανάη Σώπασή

And she was my eveΣτα πρώτα του σκηνοθετικά και σεναριογραφικά βήματα ο Jamie Foxx. Ο ταλαντούχος ηθοποιός συμφώνησε φέτος να αναλάβει την δημιουργία και παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς τρόμου Syfy. Συγκεκριμένα στον φωτογραφικό διαγωνισμό της Canon Project Imagination και υπό την εποπτεία του Ron Howard, ο Foxx σκηνοθέτησε 15 λεπτά της μικρού μήκους ταινίας sci-fi με τον τίτλο «And she was my eve». Χρησιμοποιώντας και συνθέτοντας 10 φωτογραφίες από τους νικητές του διαγωνισμοί, ο Foxx έδεσε το φιλμ, όπου όπως αναφέρει το MTV, «’Frankenstein’ on acid«».

Το σενάριο αναφέρεται σε έναν άνδρα ο οποίος προσπαθεί να δημιουργήσει τον απαραίτητο δεσμό – παρέα, αλλά δεν παίρνει αυτό που θέλει. Αυτή η σκηνοθετική απόπειρα έκανε τον Foxx να θελήσει να κινηθεί περισσότερο στο σκηνοθετικό δημιούργημα. Συγκεκριμένα δήλωσε στο MTV: «Μου έδωσε την ώθηση. Θέλω να μπορώ να κάνω πράγματα χωρίς περιορισμούς και απλά να ακολουθώ την πορεία. Έχω σκεφτεί να κάνω μερικές κωμωδίες και να σκηνοθετήσω ένα θρίλερ

Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπουμε ηθοποιούς να πειραματίζονται και με σκηνοθετικές προσπάθειες. Καλή επιτυχία Jamie Foxx.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*