Πρώτη ματιά στο «Jane Got a Gun», με τη Natalie Portman και τον Joel Edgerton

Πρώτες φωτογραφίες από το πολύπαθο western του Gavin O'Conor

Αυτή τη χρονιά, και μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, η Natalie Portman επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη δυναμικά. Όχι μόνο θα βρεθεί δίπλα στον Christian Bale και τη Cate Blanchett για το “Knight of Cups”, αλλά θα μας συστήσει και το σεναριογραφικό και σκηνοθετικό της ντεμπούτο με τον τίτλο “A Tale of Love and Darkness”.

Όσον αφορά το πολυσυζητημένο western “Jane Got a Gun”, ίσως και να πρόκειται για την πιο προβληματική παραγωγή του 2013. H αρχική σκηνοθέτιδα της ταινίας, Lynne Ramsay παραιτήθηκε/απολύθηκε (οι φήμες είναι πολλές), για να την αναλάβει τελικά ο Gavin O’ Connor. Υπήρξαν άσχημες αγωγές, αρκετά μέλη του καστ που έφυγαν και αντικαταστάθηκαν (μεταξύ αυτών που αναχώρησαν, ο Michael Fassbender και ο Jude Law), η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έχει μετατοπιστεί τρεις φορές, και υπάρχει ένα σύννεφο γενικότερης ανησυχίας πάνω από την Τζέιν και το πιστόλι της.

Όπως και να έχει, πρόκειται για το πλέον αναμενόμενο γουέστερν για το οποίο οι φαν του είδους (και όχι μόνο) θα αναμένουν μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου του 2015.  Μέχρι τότε, και μέχρι και την κυκλοφορία του trailer, οι πρώτες εικόνες μόλις έφτασαν (χάρη στους παραγωγούς) για να μας βάλουν στο κλίμα.

Το «Jane Got a Gun» φέρει ως πρωταγωνιστές τους Natalie Portman, Joel Edgerton, Ewan McGregor, Noah Emmerich, Rodrigo Santoro, Boyd Holbrook, και κεντράρει σε μια γυναίκα (Portman) που ζητά τη βοήθεια του πρώην εραστή της (Edgerton), προκειμένου να σώσει τον σύζυγό της (Emmerich) από μια συμμορία, οδηγούμενη από τον χαρακτήρα του McGregor – ο οποίος θα είναι ο «κακός» της ιστορίας.

Δελεαστικό μας ακούγεται, και το καστ πολλά υποσχόμενο – ελπίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να μας αποζημιώσει για την τόση αναμονή.

jane_got_a_gun_1-620x277

jane_got_a_gun_2-620x277

jane_got_a_gun_3-620x277

jane_got_a_gun_4-620x277

jane_got_a_gun_5-620x277

jane_got_a_gun_6-620x277

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ