Από Khal Drogo σε Khal Werewolf για τον Τζέισον Μόμοα

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Το εκτόπισμα και η φυσιογνωμία του Τζέισον Μόμοα δεν νομίζω ότι θα του επέτρεπαν ποτέ τη συμμετοχή του σε ρομαντική κομεντί. Μετά από ρόλους εμβληματικών χαρακτήρων, ετοιμάζει να προσθέσει έναν ακόμα στο μικρό, αλλά διαρκώς εμπλουτιζόμενο βιογραφικό του. Ο λόγος για το “Wolves”, μία ταινία τρόμου με πρωταγωνιστές μια ομάδα λυκανθρώπων, από τον σεναριογράφο του X-men Ντέιβιντ Χάιτερ που εδώ θα τον δούμε και στην πρώτη σκηνοθετική του απόπειρα.

Ο Μόμοα δε θα μπορούσε φυσικά να μην κατέχει το ρόλο του φοβερού και τρομερού αρχηγού των λύκων της Lupine Ridge, μιας σκοτεινής πόλης, της οποίας τους κατοίκους ενώνει το ίδιο μυστικό. Εκεί καταλήγει μετά τη δολοφονία των γονιών του και ο Κάλεμπ, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο νεαρός Λούκας Τιλ, για να ανακαλύψει ότι υπάρχουν και άλλοι με τις δικές του υπερφυσικές ικανότητες.

Ο Χάιτερ μετά το σενάριο των “Watchmen” του “X-men” και του “Scorpion King”, ευελπιστεί με το συγκεκριμένο project να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο franchise, σε ένα είδος που, κακά τα ψέματα, θα πρέπει να δώσει το κάτι τις παραπάνω για να βγει κάτι καλό ή έστω κάτι διαφορετικό.

Το όνομα του Μόμοα φυσικά μετράει, με τον επιβλητικό Κόναν να έχει ήδη υπογράψει σε δύο ακόμα ταινίες για το επόμενο έτος, το “Bullet to the Head” στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε και το “Road to Paloma” δικής του παραγωγής, στο οποίο γράφει, σκηνοθετεί και φυσικά πρωταγωνιστεί παρακαλώ. Όσο για το “Wolves”, αναμένεται και αυτό στις αίθουσες το 2013. Παραγωγική χρονιά, δίχως αμφιβολία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ