Κλιπ για το «Loving» του Jeff Nichols

Με πρωταγωνιστές τους Joel Edgerton και Ruth Negga

Προσφάτως, ο «Εκλεκτός της Νύχτας» πραγματοποίησε την έξοδο του στους ελληνικούς κινηματογράφους (υπεν)θυμίζοντας μας το ταλέντο του Jeff Nichols στη σκηνοθεσία. Δεν ήταν η μοναδική ταινία του που θα μας απασχολήσει φέτος, καθώς το «Loving» του Αμερικανού προβλήθηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, ενώ έκανε την εμφάνιση του και το πρώτο clip από το επερχόμενο φιλμ.

Τελείως διαφορετικό από τα projects με τα οποία έχουμε συνδέσει το σκηνοθέτη του, το «Loving» πραγματεύεται την ιστορία ενός διαφυλετικού ζευγαριού το οποίο, όντας ερωτευμένο, θα θελήσει να επισημοποιήσει τη σχέση του. Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός πως το έτος είναι 1958 και ο νόμος απαγορεύει τους διαφυλετικούς γάμους, με αποτέλεσμα ο Richard (Joel Edgerton) και η Mildred (Ruth Negga) να καταδικαστούν σε φυλάκιση.

Πέρα από τους δύο προαναφερθέντες, θα δούμε τον regular του Nichols, Michael Shannon, τον Marton Csokas και τον Nick Kroll, μεταξύ άλλων. Το «Loving» έχει ήδη γίνει δέκτης θετικότατων κριτικών, ενώ μετά τη λήξη της προβολής στις Κάννες ακολούθησε standing ovation.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ