Τζέσικα Τσαστέιν και Κόλιν Φάρελ στη νέα ταινία της Λιβ Ούλμαν!

...

Γράφει ο Παύλος Σηφάκης

Ακόμα κι αν η Τζέσικα Τσαστέιν χάσει το πολυπόθητο αγαλματάκι από τη Τζένιφερ Λόρενς στα φετινά Όσκαρ,  αυτό δύσκολα θα  ανατρέψει την πορεία της προς την κορυφή του χολιγουντιανού star-system. Με πολλές (αλλά και καλές) ταινίες στο βιογραφικό της, η νεαρή ηθοποιός κατάφερε να γίνει μέσα σε δύο χρόνια ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα νέα πρόσωπα. Στην αντίθετη όχθη βρίσκεται ο καημένος ο Κόλιν Φάρελ, ο οποίος, παρότι καλός ηθοποιός, μετά από τόσα χρόνια, ακόμα προσπαθεί να καθιερωθεί ως «πρωτοκλασσάτο» όνομα!

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, οι δρόμοι των δύο ηθοποιών θα διασταυρωθούν, καθώς υπέγραψαν να πρωταγωνιστήσουν στο Miss Julie, τη νέα ταινία της Λιβ Ούλμαν (γνωστή κυρίως σαν ηθοποιός σε κλασικές ταινίες του Μπέργκμαν όπως η «Περσόνα» και το «Κραυγές και Ψίθυροι»).  Η ταινία θα βασίζεται φυσικά στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Αυγούστου Στρίνμπεργκ, που αφηγείται την ιστορία της Τζούλια, της κόρης ενός κόμη, η οποία μια νύχτα αποφασίζει να δραπετεύσει από τα δεσμά της αριστοκρατικής κοινωνίας και να πάει στο πάρτι μίας παρέας υπηρετών. Εκεί γνωρίζει  ένα νεαρό, μορφωμένο υπηρέτη, τον Ζαν, ο οποίος τραβάει το ενδιαφέρον της.

Δεν υπάρχουν ακόμα επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τη διανομή των ρόλων, αλλά θεωρώ ότι είναι ασφαλές να μαντέψουμε ότι η Τζέσικα Τσαστέιν θα παίξει τη Τζούλια και ο Κόλιν Φάρελ το νεαρό υπηρέτη. Το Hollywood Reporter αναφέρει επίσης ότι στην ταινία θα συμμετέχει και η Σαμάνθα Μόρτον, παίζοντας πιθανότατα το ρόλο της αρραβωνιαστικιάς του Ζαν. Το Miss Julie  θα είναι η τέταρτη κινηματογραφική ταινία  μυθοπλασίας της Λιβ Ούλμαν, της οποίας η τελευταία ταινία ήταν το Faithless (2000), σε σενάριο του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ