Δείτε το τρέιλερ του “The Tall Man” με τη Τζέσικα Μπίελ

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Αρκετά χρόνια μετά τη συμμετοχή της Τζέσικα Μπίελ στο «Σχιζοφρενή Δολοφόνο με το Πριόνι» θα τη δούμε σε ακόμα μία ταινία τρόμου, αυτή τη φορά κάτω από τις οδηγίες του γάλλου σκηνοθέτη Πασκάλ Λοζιέ. Αν αναρωτιέστε που ξέρετε τον κύριο, μάθετε πως έγινε γνωστός με το «Μάρτυρες», μια ταινία που στην Ελλάδα βέβαια έφτασε μόνο στα βίντεοκλαμπς, σε παγκόσμιο επίπεδο όμως έλαβε πολύ καλές κριτικές και θεωρήθηκε πρωτοποριακή από τους φανς του είδους. Το «The Tall Man» είναι ουσιαστικά η τρίτη μόλις απόπειρα του σκηνοθέτη σε μεγάλου μήκους ταινίες και όπως ξεκάθαρα προδίδει το βιογραφικό του, έχει κατασταλάξει στο είδος που τον ενδιαφέρει.

Βλέποντας το τρέιλερ δε θα ανακαλύψετε κάτι παραπάνω από τη γνωστή σκοτεινή ατμόσφαιρα, άλλο ένα πολύ προσεχτικά επιλεγμένο τρομαχτικό σπίτι, μια παλιά ανατριχιαστική ιστορία που στοιχειώνει τη μικρή πόλη. Η Μπίελ υποδύεται μια νεαρή μητέρα, η οποία πέφτει θύμα του θρύλου που θέλει έναν άντρα να απαγάγει μικρά παιδιά. Μαζί της, άλλη μια γνωστή-άγνωστη “τρομακτική” φυσιογνωμία, αυτή της Ζοντέλ Φέρλαντ, με συμμετοχές σε «Silent Hill», «Υπόθεση 39», «Το μικρό σπίτι στο δάσος» και η λίστα δεν έχει τέλος.

Οι πρώτες αντιδράσεις δε δείχνουν ιδιαιτέρως ενθαρρυντικές, ωστόσο στηριζόμαστε στην πρωταγωνίστρια που φαίνεται να έχει έναν απαιτητικό ρόλο και στις λιγοστές απόψεις που υποστηρίζουν ότι η ταινία πολύ απλά δεν είναι τρόμου και γι’ αυτό δεν εκτιμήθηκε σωστά γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Όχι ότι περιμένουμε να τη δούμε να παίρνει σειρά στη χώρα μας, αλλά όταν με το καλό βγει το DVD, θα έχουμε ιδία άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ