Πρώτες φωτογρφίες από το “Miss Julie” με τους Jessica Chastain και Colin Farrell

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή Πριν από έναν χρόνο είχαμε μάθει τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη, νέα ταινία της πρωταγωνίστριας του Ingmar Bergman, Liv Ullmann,...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

liv-ullmann00004-jpg-428_0Πριν από έναν χρόνο είχαμε μάθει τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη, νέα ταινία της πρωταγωνίστριας του Ingmar Bergman, Liv Ullmann, η οποία επρόκειτο να αναλάβει για ακόμη μια φορά τα σκηνοθετικά ηνία, μεταφέροντας στην κινηματογραφική οθόνη το έργο του August Strindberg, “Μiss Julie”.

Μετρώντας στο ενεργητικό της έναν μεγάλο αριθμό εξαιρετικών ρόλων (με αυτόν στην “Persona” του Bergman, να συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πιο εκπληκτικές, συναρπαστικές της ερμηνείες), η Ullmann είχε δοκιμάσει ήδη από το 1992 και τις σκηνοθετικές της δυνατότητες, με την τελευταία της, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, ταινία, να είναι το “Faithless” του 2000, στο οποίο μάλιστα ο Bergman υπέγραψε το σενάριο.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά, η Jessica Chastain, o Colin Farrell και η Samantha Morton απαρτίζουν το πρωταγωνιστικό cast του “Miss Julie”, της νέας δημιουργίας της Ullmann, η οποία εκτός από την σκηνοθεσία, είναι υπεύθυνη και για την προσαρμογή του σεναρίου.

Η υπόθεση της ταινίας τοποθετείται στο 1880, όταν η Miss Julie (Chastain), κόρη ενός Αγγλο-Ιρλανδού αριστοκράτη, καλείται να αντιμετωπίσει τις προσπάθειες του υπηρέτη του πατέρα της, να την αποπλανήσει.  Μέσα από μια σχέση πάθους και μίσους, οι δυο τους θα βαδίσουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, τα οποία αναπόφευκτα θα τους οδηγήσουν σε τραγικά αποτελέσματα…

Μπορεί ακόμα να μη γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, μπορούμε όμως να πάρουμε μια γεύση εποχής, από τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και τις οποίες μπορείς να δεις παρακάτω.

1

2

3

4

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ