Οι…αντισυμβατικές προτάσεις στον J.J.Abrams για το νέο Star Wars!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Το γεγονός πως το αμερικάνικο δίκτυο ABC, βρίσκεται υπό την «ομπρέλα» της Ντίσνεϊ, φαίνεται πως βοηθάει ιδιαίτερα τον σταθμό και τους παρουσιαστές του σε αποκλειστικά θέματα των επικείμενων παραγωγών του κινηματογραφικού κολοσσού.  Τι καλύτερο θέμα λοιπόν, από την παρουσία του σκηνοθέτη του επερχόμενου Star Wars(και του franchise του Σταρ Τρεκ)J.J.Abrams στο πλατό του δαιμόνιου Τζίμι Κίμελ, που φυσικά δε θα μπορούσε παρά να έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τον εκλεκτό καλεσμένο του.

Ο Abrams, βρέθηκε στην εκπομπή για να προμοτάρει το 2ο μέρος των περιπετειών του Κάπτεν Κερκ και των άλλων παιδιών, που βγαίνει οσονούπω στις αίθουσες, αλλά η συζήτηση μεταφέρθηκε πολύ γρήγορα στο πολυναμενόμενο Episode VII και ειδικότερα στις προτάσεις των hardcore fans για το τι θα πρέπει να περιέχει. Κεντρικό σημείο της στιχομυθίας μεταξύ σκηνοθέτη και κοινού αποτέλεσε η επιτακτική ανάγκη(σύμφωνα με τους δεύτερους) να δημιουργηθεί ειδύλλιο μεταξύ Chewbacca και Princess Leia, άποψη την οποία δεν έδειξε να συμμερίζεται ο ιθύνων νους της ταινίας. Δεν έλειψαν φυσικά και οι ερωτήσει από καλεσμένους-έκπληξη, όπως ο Billy Dee Williams(aka Λάντο Καλρίσιαν) που είχε την τρομερή πρόταση ενός δίωρου Star Wars αποκλειστικά με τον εαυτό του σε ερωτικές περιπέτειες με δεκάδες γυναίκες και ο William Shatner(Κάπτεν Κερκ) που θεωρεί πως αντί για τον Χαν Σόλο, το νέο επεισόδιο χρειάζεται την εμβληματική φιγούρα του απέναντι «στρατοπέδου».

Highlight της βραδιάς, ένας φανατικός της θρυλικής σειράς ταινιών, ντυμένος σκλάβα Leia, που έκανε μέχρι και τον Κίμελ να αναφωνήσει «Ίσως τελικά η Λέια και ο Chewie να είχαν παιδί!». Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*