Ο Joaquin Phoenix στην ταινια του Jacques Audiard

Το φιλμ του Γάλλου μετά το "Dheepan"

Ο Jacques Audiard μετά και τη μεγάλη νίκη του στο περσινό Φεστιβάλ των Καννών, φεύγοντας με τον πολυπόθητο Χρυσό Φοίνικα για το «Dheepan», ήταν αναμενόμενο να προσελκύσει μεγάλα ονόματα για την επόμενη κινηματογραφική του δουλειά.

Την οποία και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για το αγγλόφωνο ντεμπούτο του σε μορφή western με πρωταγωνιστή μάλιστα τον John C. Reilly (που είδαμε πέρσι στο «The Lobster» και στο «Tale Of Tales»). Η ταινία θα λέγεται «The Sisters Brothers», αποτελώντας κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του συγγραφέα Patrick deWitt. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ιστορία τοποθετείται χρονικά την περίοδο που το κυνήγι χρυσού βρισκόταν στο απόγειό του, και θα περιλαμβάνει: «μια μάγισσα, μια αρκούδα, ένα νεκρό Ινδιάνο, ένα μπαρ γεμάτο μεθυσμένους και μια συμμορία δολοφονικών κυνηγών γούνας». Είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο να δούμε με ποιον τρόπο ο Audiard θα αφηγηθεί μια ιστορία με αυτά τα συστατικά.

Στο cast έρχεται να προστεθεί ο Joaquin Phoenix, ο οποίος τα τελευταία χρόνια φαίνεται να εμπιστεύεται σχεδόν αποκλειστικά μεγάλους σκηνοθέτες για τις ταινίες στις οποίες συμμετέχει (προφανές παράδειγμα το περσινό «Irrational Man» του Woody Allen), έτσι η τωρινή συνεργασία του με τον Audiard ελπίζουμε να φέρει μια αντίστοιχη ερμηνεία μ’ εκείνη του «The Master».

 

Γιάννης Καντέα-Παπαδόπουλος

Δυσκολεύεται πολύ να γράψει το βιογραφικό του, κι ελπίζει τα κείμενά του να είναι καλύτερα από αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*