Ο Joe Wright σκηνοθέτης του 50 Shades of Grey

...

Γράφει ο Άγγελος Ανδρέου

Ο Βρετανός σκηνοθέτης του Anna Karennina και του Atonement φαίνεται ότι είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος για να κάτσε στην σκηνοθετική καρέκλα της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου 50 Shades of Grey. Σύμφωνα το Hollywood Reporter, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τη θέση, η Universal δείχνει να κλίνει περισσότερο στον Joe Wright, ο οποίος συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να γίνει η ιστορία λίγο πιο σκοτεινή από ό,τι παρουσιάζεται στο βιβλίο.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο φαίνεται ο Wright κατά την πρώτη κρούση δεν απέρριψε το ενδεχόμενο, αφήνοντας τον συνάδελφο του Gus Van Sant στα κρύα του λουτρού που ήθελε απεγνωσμένα να ηγηθεί το πονήματος των 50 αποχρώσεων του γκρι.

Από την πλευρά των πρωταγωνιστών πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί, όπως του Ryan Gosling ,της Mila Kunis, του James Deen και της Emma Watson. Ωστόσο, η ίδια η Watson έχει διαψεύσει τη συμμετοχή της, δηλώνοντας μάλιστα ευθαρσώς στο προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ότι όχι μόνο δεν προτίθεται να συμμετάσχει στην ταινία, αλλά και ότι μισεί (!) το βιβλίο έτσι κι αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ