Ετοιμαστείτε για πόλεμο, ο John Wick επιστρέφει

Bad ass teaser trailer για το John Wick: Chapter 2

«What style?», ρωτάει ο ράφτης τον John Wick , παίρνοντάς του μέτρα για το ολοκαίνουργιο κοστούμι του.  Και ο John Wick απαντά: «Tactical».

Ο πιο cool κινηματογραφικός εκτελεστής των τελευταίων ετών επιστρέφει και πάλι, για να σπείρει το χάος και τον όλεθρο, με τον Keanu Reeves να επαναπροσδιορίζει την καριέρα του χάρη στην, απενοχοποιημένα fun, περσόνα του John Wick, με την ταινία να γίνεται instant cult classic και τον Καναδό ηθοποιό να φιγουράρει επάξια στο πλευρό άλλων σύγχρονων, action ινδαλμάτων (ποιος την έχει άραγε μεγαλύτερη την…badass-οσύνη;  o Bryan Mills του Liam Neeson ή ο Wick του Keanu;).

Στο trailer που ακολουθεί δεν έχει και τόση σημασία το τι ακριβώς συμβαίνει (ας θυμηθούμε λίγο και τον λόγο για τον οποίο ξεκίνησαν όλα στην πρώη ταινία, ευχαριστώ), όσο η γενικότερη αίσθηση καταστροφής και θανάτου που ακολουθεί τον John Wick σαν πιστό σκυλί – no pun intended – με το teaser να μας συστήνει και μερικούς νέους χαρακτήρες, όπως αυτός του Laurence Fisburne – oh the memories – και της Ruby Rose, η οποία όπως όλα δείχνουν, θα αποτελεί τον νέο villain της υπόθεσης.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες από τον επόμενο χρόνο, οπότε μέχρι τότε, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και απλά δες το πρώτο (αν δεν το έχεις ήδη κάνει δεν είσαι φίλος, να το ξέρεις).

john-wick-chapter-2-poster-700x1080

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ