Τζος Γουίντον και Avengers sequel FTW!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Καλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν περίμενε το sequel των Avengers. Οι άνθρωποι της Marvel πάντως, φάνηκαν παραπάνω από συνεπείς στις προσδοκίες των απανταχού φανς και ανακοίνωσαν ήδη τη δεύτερη ταινία των εκδικητών, καθώς και το όνομα του κινηματογραφικού δημιουργού τους. Και δε θα μπορούσε φυσικά να είναι άλλο απ’ αυτό του Τζος Γουίντον, του ανθρώπου που βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό πίσω από την τρομακτική επιτυχία της πρώτης ταινίας και που επιλέχθηκε για μία ακόμα φορά για να γράψει και να σκηνοθετήσει τη μεγάλη συνέχεια.

Περιμένετε όμως γιατί οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ. Η Marvel ανακοίνωσε και δεύτερη συνεργασία της με το Γουίντον, αυτή τη φορά για τις ανάγκες της μικρής οθόνης. Κατά πως φαίνεται λοιπόν, η εταιρία σκοπεύει να δημιουργήσει ένα ευρύτερο σύμπαν, με την κατάκτηση και της τηλεόρασης, βάζοντας πλώρη για ακόμα ένα project σχετικό με τη Marvel για το ABC. Η κίνηση αυτή είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ουδέποτε υπήρξε τηλεοπτική σειρά σχετική με ήρωα της Marvel πέραν του Blade που προβλήθηκε το 2006 για μια μόνο χρονιά και 12 επεισόδια στο Spike TV, με όχι και την καλύτερη αναμενόμενη υποδοχή. Το ABC πάντως, ετοιμάζει ήδη, πιθανότατα για την επόμενη σαιζόν, σειρά με πρωταγωνιστή τον Hulk και την ανάμειξη του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Marvel Studios αναφέρει:

Ο Τζος Γουίντον έχει υπογράψει αποκλειστική συμφωνία με τη Marvel Studios για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2015. Ως μέρος της συμφωνίας αυτής, ο Γουίντον θα γράψει και θα σκηνοθετήσει τους «Avengers 2», καθώς και συμβάλει στην ανάπτυξη μιας νέας σειράς δράσης για τη Marvel Television, στο ABC. Επίσης, θα συμβάλει δημιουργικά στην επόμενη φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Η δήλωση είναι πιστεύω όσο πιο υποσχόμενη θα μπορούσε να γίνει. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα δεν είδαμε τίποτα και τα καλύτερα έπονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ