Ο Jude Law μας δίνει έναν ξεχωριστό Dom Hemingway

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

dom hemingwayΟ Jude Law είναι σίγουρα ένας ηθοποιός που δε σε κάνει να πλήξεις με τις επιλογές του. Χαρακτήρες δραματικοί,κωμικοί, ρομαντικοί ή και λίγο τρομακτικοί, αλλά σχεδόν πάντα συμπαθητικοί κυρίως λόγω αυτού που τους ενσαρκώνει. Το πολύπλευρο ταλέντο του, του έδωσε τη δυνατότητα να συνεργάζεται με μεγάλους σκηνοθέτες σε ταινίες που αναμένονται με ιδιαίτερη προσμονή, όπως το “The Grand Budapest Hotel” του Wes Anderson.

Ταυτόχρονα όμως σου είχαμε πει για την απόφαση του να πρωταγωνιστήσει στον Dom Hemingway, του δημιουργού των “The Matador” και “The Hunting Party”, το οποίο θα το λέγαμε μια μάλλον αμφιλεγόμενη επιλογή. Όμως από ότι φαίνεται ο λόγος ήταν η δυνατότητα να ξαναπρωταγωνιστήσει και να σηκώσει εξ’ ολοκλήρου μια ταινία στις πλάτες του, θυμίζοντας μας γιατί παραμένει στους all time fanourite ηθοποιούς της γενιάς του.

Το Dom Hemingway, αν και φαίνεται να έχει επιρροές από τα Δυο Καπνισμένες Κάνες και Snatch, ακολουθεί μια πιο δραματική οδό, δίνοντας στον Jude Law την ευκαιρία να «παίξει» με τον χαρακτήρα του, από μανιακός πρώην κατάδικος, σε μετανιωμένο πατέρα και όχι μόνο. Στη ταινία εμφανίζονται επίσης οι Richard E. Grant, Emilia Clarke και ο ανερχόμενος Demian Bichir του The Bridge. Δείτε το τρέιλερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ