Η Τζούλιαν Μουρ ανεβάζει θέατρο στο ξεκαρδιστικό τρέιλερ του «The English Teacher»

...

Γράφει ο Παύλος Σηφάκης

Η Τζούλιαν Μουρ είναι μία από τις καλύτερες (και περιεργώς πιο υποτιμημένες, από άποψη βραβείων τουλάχιστον, ηθοποιούς της γενιάς της), αλλά η αλήθεια είναι ότι την έχουμε συνηθίσει κυρίως σε «σοβαρούς», δραματικούς ρόλους ή σε δυστυχώς μέτριες ταινίες θρίλερ . Είναι ευχάριστη αλλαγή λοιπόν να τη βλέπουμε  σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο τρέιλερ του «The English Teacher», μιας ταινίας που φαίνεται να ανήκει στο είδος της καθαρόαιμης κωμωδίας.

Στην ταινία, η Τζούλιαν Μουρ υποδύεται τη Λίντα, δασκάλα λυκείου, η οποία ζει μια απλή, μοναχική ζωή μαζί με τις γάτες της (μα τί κλισέ κι αυτό), μέχρι που ένας πρώην μαθητής της, ο Τζέισον,  επιστρέφει στη μικρή πόλη και αναστατώνει τη ζωή της. Ο Τζέισον είναι ένας θεατρικός συγγραφέας που απέτυχε στη Νέα Υόρκη και γύρισε με την ουρά στα σκέλια στο πατρικό του. Ο πατέρας του τον πιέζει να εγκαταλείψει τα θεατρικά όνειρα και να γίνει δικηγόρος, αλλά  η Λίντα, που πιστεύει στο ταλέντο του Τζέισον, ενθουσιάζεται με το έργο που έχει γράψει  και αποφασίζει να το ανεβάσει ως σχολική παράσταση!

Το «The English Teacher» είναι σε σκηνοθεσία του Κρεγκ Ζιστ και σενάριο των Νταν και Στέισι Σάριτονκαι εκτός από την Τζούλιαν Μουρ, πρωταγωνιστούν οι  Μάικλ Ανγκαράνο, η Λίλι Κόλινς και ο Γκρεγκ Κίνιαρ.  Το τρέιλερ φαίνεται διασκεδαστικότατο με πληθώρα γκαγκς και σλάπστικ χιούμορ και ελπίζουμε η ταινία, η οποία βγαίνει στην Αμερική 17 Μαίου, να είναι εξίσου αστεία. Μέχρι να βγει και στις ελληνικές αίθουσες, απολαύστε το τρέιλερ παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*