Η Julianne Moore στη πρώτη ταινία του Joseph Gordon-Levitt;

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τον προηγούμενο μήνα σου είχα πει ότι ο Joseph Gordon-Levitt ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει την πρώτη του ταινία. Τα γυρίσματα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν σε λίγες μέρες, συγκεκριμένα στις 16 Απριλίου, και ο Gordon-Levitt είπε πως πρόκειται για μια μοντέρνα μεταφορά της ιστορίας του Δον Ζουάν και της προσπάθειάς του να μην είναι ένας “εγωιστής μαλάκας”.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως η Scarlett Johansson έχει υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στον πλευρό του, ενώ ο ίδιος έψαχνε να βρει την δεύτερη γυναίκα ηθοποιό για έναν άλλο, εξίσου σημαντικό, ρόλο. Σύμφωνα με το Variety πρέπει να την βρήκε. Η Julianne Moore λέγεται πως βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις στο να πρωταγωνιστήσει στην ακόμα χωρίς τίτλο ταινία του Gordon-Levitt. Δεν γνωρίζουμε πολλά για τον ρόλο της που θα ενσαρκώσει η Moore και το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι θα είναι κάποιου είδους μέντορα για τον κεντρικό χαρακτήρα.

Ο Gordon-Levitt είχε πει σε μια συνέντευξή του για την ταινία: “αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία που έχω γράψει και νομίζω πως είναι αρκετά καλή για να γίνει ταινία. Έχω γράψει κι άλλες, συμπεριλαμβάνοντας και ένα τεράστιο σενάριο που καλύπτει τις απόψεις μου και το πως έβλεπα τα πράγματα από τότε που ήμουν 20 χρονών.”

Από ότι φαίνεται αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον καστ η ταινία του σιγά σιγά. Το θέμα είναι να μπορεί να καταφέρει να αποδείξει ότι οι σκηνοθετικές του ικανότητες είναι το ίδιο καλές με τις υποκριτικές του. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*