Πάρε τα ζάρια! Ο κόσμος του «Jumanji» σε ξανακαλεί

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

To “Jumanji” είναι μια παρεξηγημένη ταινία κατά την γνώμη μου. Όταν η ταινία του Joe Johnston, η οποία βασίζεται στο best sell ομώνυμο βιβλίο του Chris Van Allsburg, κυκλοφόρησε το 1995 στους κινηματογράφους, δεν δέχτηκε και την καλύτερη κριτική. Παρόλα αυτά όμως έβγαλε πάνω από $262 εκ. παγκοσμίως ενώ χρειάστηκε μόνο $65 εκ. για να γυριστεί.

Τώρα η Sony, η οποία έχει και τα δικαιώματα της ταινίας, αποφάσισε να επιστρέψει στο σκοτεινό αυτό κόσμο του επιτραπέζιου παιχνιδιού. Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Sony Pictures Michael Lynton, η εταιρεία θέλει να επιστρέψει στις «οικογενειακές ταινίες» και το “Jumanji” είναι ό,τι καλύτερο. Συγκεκριμένα είπε: “θέλουμε να ξαναγυρίσουμε στον κόσμο του Jumanji και να τον προσαρμόσουμε στον κόσμο του σήμερα.”

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν η ταινία να πρόκειται για reboot κι όχι για sequel. Θέλουν να προσπαθήσουν να το κάνουν ένα πετυχημένο franchise και σίγουρα θέλουν να το προσπαθήσουν ξανά από την αρχή. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για σκηνοθέτη ή έστω για κάποιον που θα αναλάβει το σενάριο. Για όσους όμως δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, δες και το trailer της ταινία του ’95 στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Robin Williams και η, πολλή μικρούλα τότε, Kirsten Dunst.

Εσύ τι λες; Είσαι έτοιμος να ξαναρίξεις τα ζάρια;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*