Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Jurassic Park 4

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Jurassic Park 4 τουλάχιστον για τις αμερικάνικες αίθουσες και αυτή θα είναι στις 13 Ιουνίου του 2013. Μπορεί ακόμη να μην έχει βρεθεί σκηνοθέτης αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι δεν θα σκηνοθετήσει ο Steven Spielberg αλλά τουλάχιστον θα είναι παραγωγός μαζί τον Frank Marshall.

Επίσης έχει γίνει γνωστό ότι η ταινία θα γυριστεί και θα παιχτεί σε 3D, πράγμα που αρμόζει σε ένα franchise που έθεσε τις βάσεις για την χρησιμοποίηση των οπτικών εφέ στον κινηματογράφο. Οι περισσότερες πληροφορίες για την ταινία κρατούνται ακόμα μυστικές αλλά ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει και μια 3D έκδοση της πρώτης ταινίας η οποία θα βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο, 3 μήνες δηλαδή πριν την τέταρτη ταινία της σειράς. Στην μετατροπή της ταινίας σε 3D βοήθησε και ο ίδιος ο Spielberg για να γίνει αρκετά καλή ώστε να δικαιολογεί την επανεμφάνιση της στο σινεμά, όπως δήλωσαν στελέχη του studio.

Οι 3 ταινίες που βασίζονται στο βιβλίο του Michael Crichton έχουν συγκεντρώσει συνολικά περίπου 2 δις δολάρια παγκοσμίως πράγμα που δείχνει ότι υπάρχει τεράστιο κοινό που αναμένει την τέταρτη ταινία. Όλα θα κριθούν βέβαια από την επιλογή του σκηνοθέτη…

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ