Νέα προσθήκη για το εντυπωσιακό cast του «The Lobster»

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Zambito_7Μπορεί τα γυρίσματα για την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «The Lobster» να έχουν ξεκινήσει, οι αξιόλογες, όμως προσθήκες στο πρωταγωνιστικό cast, φαίνεται πως δεν έχουν σταματημό, μιας που τώρα ήρθε να προστεθεί και το όνομα του ταλαντούχου, John C. Reilly.

Έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα ένα πολυδιάστατο και ταλαντούχο cast (από τον Collin Farrell και την Rachel Weisz, μέχρι τον Ben Whisaw, την Lea Seydoux και την Olivia Colman), ο Λάνθιμος κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμη τρανταχτό όνομα στην ομάδα του, αυτό του John C. Reilly, τον οποίο έχουμε δει να περνάει με ευκολία από τους κωμικούς, στους δραματικούς ρόλους και τούμπαλιν.

Μετρώντας στο ενεργητικό του μια τεράστια ποικιλία ταινιακών ειδών («Boogie Nights», «The Hours», «Chicago», «Step Brothers», καθώς και τα πιο πρόσφατα «We Need to Talk About Kevin» και «Carnage»), ο Reilly είναι ηθοποιός-μπαλαντέρ, έτοιμος και ικανός να απογειώσει το εκάστοτε cast, όπως πιστεύουμε πως θα γίνει και στην προκειμένη περίπτωση με την ταινία του Λάνθιμου.

Να θυμήσουμε πως η υπόθεση του «The Lobster» τοποθετείται σε ένα δυστοπικό μέλλον, στο οποίο κάθε άνθρωπος που δεν έχει βρει ακόμα ταίρι, μεταφέρεται αναγκαστικά σε ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να βρει τον σύντροφό του μέσα σε 45 ημέρες.  Αν δεν τα καταφέρει, αφήνεται στο δάσος, όπου στην συνέχεια μεταμορφώνεται στο ζώο της επιλογής του.

Το «The Lobster» τοποθετείται εύκολα στην λίστα με τις ανεξάρτητες ταινίες που περιμένουμε όσο τίποτα μέσα στο 2014 και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε πόσο καλύτερη ακόμα μπορεί να γίνει η ηθοποιϊκή ομάδα του Λάνθιμου.

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ