Κακές λέξεις με πολύ γέλιο στο τρέιλερ του Bad Words

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

bad-words-red-band640Ο πιο υπομονετικός άνθρωπος του κόσμου, ως πρωταγωνιστής στο πολυβραβευμένο και πανέξυπνα αστείο  Arrested Development -που αναβίωσε πέρυσι μετά από λαϊκή απαίτηση-, ο Jason Bateman έρχεται με την πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα σε ταινία μεγάλου μήκους να μας χαρίσει πολύ γέλιο, έχοντας και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενός αποτυχημένου μεσήλικα, ο οποίος εκβιάζει την είσοδο του σε έναν μαθητικό διαγωνισμό ορθογραφίας.

Από το τρέιλερ του Bad Words καταλαβαίνουμε ότι ναι μεν πρόκειται για μια ταινία one man show, αλλά ο Bateman πλαισιώνει τον χαρακτήρα του με πολλούς αξιόλογους ηθοποιούς και έναν αξιαγάπητο μπόμπιρα, αναλαμβάνοντας να κυριαρχήσει ως «Κακός» και να αποτελεί την πηγή της πλάκας. Παράλληλα, το «κάφρικο» στοιχείο της ταινίας θα έχει ως αντίβαρο την ιστορία ωρίμανσης του πρωταγωνιστή, όταν θα αναλάβει να παίξει άθελα του τον ρόλο του μέντορα στον νεαρό Chaitainya, ο οποίος διεκδικεί επίσης τον τίτλο στον διαγωνισμό.

Συνεπώς, χωρίς να περιμένουμε οσκαρικά δράματα, αλλά μάλλον μια πιο ευγενική εκδοχή του Horrible Bosses, το  Bad Words είναι μια από τις κωμωδίες που αξίζει να έχουμε υπόψιν. Δείτε το τρέιλερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ