Το καλύτερο αγγλικό Hangover

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Όπως σας είχαμε πει από τον περσινό Γενάρη ο Simon Pegg και η παρέα του (Edgar Wright, Martin Freeman και Nick Frost), ετοιμάζει καινούρια ταινία. Και το όνομα της είναι μια pub που λέγεται The Worlds End.

Θα είναι το φινάλε της «επικής» κωμικής τριλογίας που αποτελείται από ξεκαρδιστικά, πανέξυπνα και υπερεπιτυχημένα Shawn of the Dead και Hot Fuzz και η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια παρέα που γυρνάει πίσω στη γενέτειρα της για να ολοκληρώσει την μπαρότσαρκα της μέχρι και την τελευταία pub που λέγεται The Worlds End. Στην πορεία όμως θα ανακαλύψουν ότι η πόλη έχει καταληφθεί από καταστροφικά ρομπότ με τη μορφή ανθρώπων.

Το cast περιλαμβάνει έκτος από ανελέητη δράση και μπλε αίμα, τη Rosamund Pike σαν αντικείμενο του πόθου του Simon Pegg. Την ταινία έχει σκηνοθετήσει και αυτή τη φορά ο Edgar Wright. Απ’ ότι φαίνεται οι Άγγλοι ξέρουν να κάνουν buddy κωμωδίες που είναι καλύτερες και από τα τρία Hangover μαζί.

Δείτε παρακάτω το trailer

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ