Καλωσήρθατε στο Wolverine… το μιούζικαλ!

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το The Wolverine ξεκίνησε να παίζεται αυτές τις μέρες στις ελληνικές αίθουσες και ενώ είναι καλύτερο από την προηγούμενη κινηματογραφική απόπειρα, δεν καταφέρνει να ξεπεράσει την μετριότητα. Τι είναι όμως αυτό που χρειάζεται για να γίνει καλύτερο; Μα φυσικά τραγούδι!

Όπως γνωρίζεις ο Hugh Jackman, που υποδύεται τον Wolverine εδώ και έξι ταινίες, είναι και ένας εκπληκτικός τραγουδιστής μιούζικαλ αλλά και χορευτής. Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις στο Broadway, έχει τραγουδήσει στην κινηματογραφική μεταφορά των Les Miserables και έχει κερδίσει αρκετά βραβεία Τόνυ. Πόσο τέλειο λοιπόν θα ήταν αν γυρίζονταν και μια ταινία Wolverine σε μιούζικαλ!

Κάποιοι αποφάσισαν να το κάνουν αυτό πραγματικότητα και γύρισαν το “Wolverine – The Musical” αλλά με… μάπετς! Στο απίστευτα διασκεδαστικό κλιπάκι που ακολουθεί ο Wolverine/Hugh Jackman μάπετ τραγουδά στους ρυθμούς του “Phantom of the Opera”, “Hello Dolly”, “Chicago” και άλλων διάσημων μιούζικαλς παρέα και με τον Spider-Man και τον Hulk οι οποίοι κάνουν γκεστ εμφανίσεις.

Απόλαυσε το παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί τα πάντα γίνονται καλύτερα με ένα τραγούδι. Άντε και κάποια μάπετς παρέα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*