Καλή Χρονιά Με τις πιο «καμένες» Κινηματογραφικές Διαφημίσεις

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

23-poster-phim-dep-nhat-2013

Με το κινηματογραφικό 2013 να μας έχει αποχαιρετήσει και το 2014 να μπαίνει πολυυυυυυυύ δυνατά, σας υποδεχόμαστε με μερικά βίντεο που θα σας προετοιμάσουν για την κωμωδιακή επέλαση του 2014. Ευχαριστούμε τον ήρωα, Will Ferell, του Anchorman 2 που μας χαρίζει τα παρακάτω, εντελώς άκυρα, αλλά απολύτως πραγματικά διαφημιστικά με πρωταγωνιστή τον Ron Burgundy, το ιστορικότερο μουστάκι των Δελτίων Ειδήσεων.

Τα διαφημιστικά αναφέρονται σε έναν ήρωα της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας, την Dodge, αγαπημένο αμάξι μιας άλλης μεγάλης φυσιογνωμίας, του Al Bundy. Οι διαφημίσεις θα αγγίξουν ευαίσθητα θέματα, όπως το κουτί για τα γάντια, το τι σημαίνει ιπποδύναμη, γιατί υπάρχουν χορευτές στα διαφημιστικά και γιατί υπάρχει μεγάαααλος αποθηκευτικός χώρος.

Το Anchorman 2 θα είναι μια παρέλαση αστέρων και cult αναφορών, διακωμωδώντας πρόσωπα, καταστάσεις και στερεότυπα με τον ανηλεή και αδιανόητο τρόπο του Will Ferell.  Μέχρι το 2 να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες προλαβαίνετε να θυμηθείτε το εντελώς άκυρο 1 Anchorman: The Legend of Ron Burgundy και απολαύστε τις εντελώς καμένες διαφημίσεις του Ron Burgundy που ακολουθούν.

*Είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διαφημίσεις της Dodge!!!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ