Κερδίστε δέκα διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Το Σώμα»

Ένα εξαιρετικό ισπανικό ψυχολογικό θρίλερ

Η εταιρεία διανομής Weird Wave μας έχει συνηθίσει στην έξοδο ποιοτικών ταινιών στις αίθουσες, υπό την αιγίδα της, με ιδιαίτερη προτίμηση στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο. Την επόμενη εβδομάδα, ένα χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα φιλμ θα αρχίσει την πορεία του στα σινεμά της χώρας: το εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ «El Cuerpo (Το Σώμα)», για το όποιο το Reel.gr δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να το παρακολουθήσουν την πρώτη μέρα προβολής του, Πέμπτη 19 Μαϊου.

Ένας άντρας τρέχει πανικόβλητος στη μέση της νύχτας, και τραυματίζεται θανάσιμα από ένα διερχόμενο αμάξι. Η αστυνομία ανακαλύπτει ότι ήταν ο νυχτοφύλακας του κοντινού νεκροτομείου, από το οποίο στη συνέχεια διαπιστώνει ότι έχει εξαφανιστεί μία σορός: το σώμα της Μάικα Βιγιαβέρδε (Μπελέν Ρουέδα, «Το Ορφανοτροφείο», «Η Θάλασσα Μέσα Μου», «Τα Μάτια της Τζούλια»), μιας διάσημης και πλούσιας κοσμικής γυναίκας, δεν βρίσκεται πια στον παγωμένο θάλαμο. Ο επιθεωρητής Χάιμε Πένια (Χοσέ Κορονάδο, «Norest for the Wicked», «Ποιος Κλέβει Ποιον»), που αναλαμβάνει την διαλεύκανση της υπόθεσης, σφραγίζει το νεκροτομείο κι αρχίζει την έρευνα. Βασικός του μάρτυρας είναι ο Άλεξ Ουγιόα (Ούγο Σίλβα, «Δεν Κρατιέμαι»), σύζυγος της Μάικα, ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει να ξετυλίξει το νήμα της εξαφάνισης, καθώς είναι ο μόνος που γνωρίζει όλα τα μυστικά της. Όταν όμως ξεσπάσει μια ισχυρή καταιγίδα, το νεκροτομείο θα απομονωθεί, και μια σειρά παράξενων φαινομένων θα αρχίσει να εκτυλίσσεται, σηματοδοτώντας μια εφιαλτική βραδιά για όλους.

«Το Σώμα» κινείται ανάμεσα στο ψυχολογικό θρίλερ, την ταινία τρόμου και το φιλμ νουάρ. Είναι μια ταινία επικεντρωμένη στους χαρακτήρες, που ψάχνει την απάντηση σε μια ερώτηση που είναι αδύνατη. Μοιάζει με έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο που μετράει αντίστροφα, μέχρι την σοκαριστική κλιμάκωση. Η ένταση κορυφώνεται καθώς οι πρωταγωνιστές προσπαθούν απελπισμένα να κατανοήσουν τις μυστηριώδεις συνθήκες στις οποίες έχουν εμπλακεί. Μόνο όμως αφού τα γεγονότα ξεφύγουν τελείως από τον έλεγχο του Χάιμε και του Άλεξ, θα καταλάβουν πόσο η καταστροφική τους έκβαση θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε email στο contact@reel.gr με την ένδειξη «Το Σώμα» και το ονοματεπώνυμο σας, ώστε να διεκδικήσετε μία εκ των δέκα (10) διπλών προσκλήσεων για την Πέμπτη 19 Μαϊου στον Κινηματογράφο Άστορ (Σταδίου 28, είσοδος από στοά Κοραή – Μετρό Πανεπιστήμιο) στις 20:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν με mail το πρώι της ίδιας ημέρας. Καλή σας επιτυχία!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ