Κερδίστε προσκλήσεις για την Avant Premiere του «Slow West»

Το πανέμορφο ουέστερν με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender

Την επόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης από τις 25, ένα ιδιότυπο ουέστερν μοναδικής 0μορφιάς έρχεται στις ελληνικές αίθουσες. Ο λόγος για το «Slow West» του John MacLean, με πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό Michael Fassbender και τον ταχύτατα ανερχόμενο Kodi Smit-McPhee.

«Κουβαλώντας» στις αποσκευές του, το μεγάλο βραβείο στο Φεστιβάλ του Sundance, το «Slow West» αφορά τον 16χρονο Jay που ταξιδεύει μοναχός στην Αμερική με σκοπό να ξαναβρεί τη χαμένη του αγάπη, τη Rose. Στη διαδρομή, θα γνωρίσει τον περιπλανώμενο Shilas, που θα του προσφέρει προστασία, με αντάλλαγμα κάποια χρήματα.

To Reel.gr σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής Odeon, σας δίνει την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε πρώτοι, την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα 3 του ODEON Cosmopolis (Λεωφ.Κηφισίας 73, Αγ.Θωμάς, Μαρούσι (Κόμβος Αττικής Οδού).

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να διεκδικήσετε μία από τις τρεις (3) διπλές προσκλήσεις, είναι να στείλετε email με το ονοματεπώνυμο σας και την ένδειξη «Slow West» στο contact@reel.gr.

Καλή επιτυχία!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ