Κερδίστε μία διπλή πρόσκληση για το «Σκοτεινές Ψυχές»

Προσφορά του θερινού κινηματογράφου Cine Lila

Το μαφιόζικο δράμα του καλοκαιριού είναι αναμφίβολα το «Σκοτεινές Ψυχές (Anime Nere)» του Francesco Munzi. Σαρώνοντας στα βραβεία της Ιταλικής Ακαδημίας, με 9 κατακτήσεις, το φιλμ αποτελεί μία εξαιρετικά διεισδυτική ματιά σε ένα φαινόμενο που έχει επηρεάσει βαθιά το ιταλικό γίγνεσθαι.

Παρά το βαρύ της θέμα, η ταινία πατάει γερά πάνω στο καλογραμμένο της σενάριο και δείχνει μια Ιταλία απολύτως συνυφασμένη με αυτό το τραγικό και εγκληματικό καθεστώς. Η οικογένεια που έλεγε παλιά ο Don Corleone, ζει και βασιλεύει. Και ανατροφοδοτείται. Η ματιά του Munzi προσπερνάει ψεύτικους εντυπωσιασμούς και πυροβολισμούς χωρίς τέλος. Μετράει την επιρροή της μαφίας στην καθημερινή ζωή, αποκαλύπτει την αποδοχή της, χωρίς όμως να τη δικαιολογεί. Χωρίς μακαβριότητες και ψευτομαγκιές. Η πραγματικότητα είναι χειρότερη απ’ αυτό, έχει απώλεια, πόνο και συμμόρφωση. Η μαφία δεν θα καταδικαστεί ποτέ στην Ιταλία. Γιατί κανείς δεν είναι εντελώς αθώος.

Το Reel.gr και ο θερινός κινηματογράφος Cine Lila (Νάξου 115, Πατήσια) σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε την ταινία την προσεχή Κυριακή 28 Αυγούστου στις 10:30 το βράδυ. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε email με θέμα «Σκοτεινές Ψυχές», στο iancurtis19100@gmail.com, μέχρι την Παρασκευή το βράδυ.

Καλή σας επιτυχία!

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ