Τι σχέση έχει ο Κέβιν Κόστνερ με τη ΜακΦάρλαντ;

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Τελευταία φορά που είδαμε τον Κόστνερ στο σινεμά ήταν κάπου πέρυσι τέτοιον καιρό στο «The Company Men» και η επόμενη προγραμματίζεται για ένα χρόνο μετά στον «Άνθρωπο από Ατσάλι». Σίγουρα στην Αμερική δεν είναι και τόσο χαμένος αφού πρωταγωνιστεί στην καουμπόικη σειρά «Hatfields & McCoys» η οποία ξεκίνησε φέτος και τα πάει πάρα πολύ καλά, η μεγάλη οθόνη όμως τον ζήτησε ξανά και τον έκλεισε δεύτερη φορά για το 2013, για το ντισνεϋκό δράμα «ΜακΦάρλαντ».

Έχοντας παλιότερα ασχοληθεί με αθλήματα όπως το γκολφ ή το μπέιζμπολ, ήρθε πλέον για τον ηθοποιό και η σειρά και του στίβου. Πατώντας και πάλι σε αληθινά γεγονότα πίσω στο 1980, σε μια μικρή πόλη του Κερν Κάουντι της Καλιφόρνια, ο κόουτς Κόστνερ προσπαθεί να χτίσει την ομάδα στίβου του λυκείου της ΜακΦάρλαντ, αντιμετωπίζοντας ποικίλα φυσικοκοινωνικά εμπόδια. Η ιστορία όμως λέει και η Ντίσνεϋ υπογράφει, ότι όταν υπάρχει θέληση και ο Κέβιν στο προπονητικό τιμ, οι νεαροί αθλητές ετοιμάζονται να στεφθούν – γιατί όχι – μέχρι και πρωταθλητές.

Η Ντίσνεϊ έχει ήδη κάνει τον προϋπολογισμό της για την ταινία, ποσό που αγγίζει τα 17 εκατ. δολάρια, ενώ οι μέχρι τώρα κινήσεις της δείχνουν πως ξέρει πολύ καλά να επιλέγει επιτυχημένες συνταγές, με πρώτη και καλύτερη το όνομα του Κόστνερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Έπειτα, έχουμε στο τιμόνι τους παραγωγούς Μαρκ Κιαρντί και Γκόρντον Γκρέι, το δίδυμο που ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με ντισνεϋκές, αθλητικές ταινίες και έχει στο βιογραφικό του ένα «Invincible», ένα «Miracle» και ένα «Secretariat». Και στην καρέκλα του σκηνοθέτη, η πολυβραβευμένη Νίκι Κάρο του «Whale Rider» και του «North County».

Άλλα ονόματα δεν υπάρχουν και η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν πολυχρειάζονται κιόλας. Όσον αφορά τον αγαπημένο Κέβιν Κόστνερ, αν και θα τον δούμε σα μπαμπά του καινούργιου Σούπερμαν, πάλι πρέπει να περιμένουμε αρκετά μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι που θα βγει η ταινία. Μέχρι τότε… το «Hatfields & McCoys» ακούγεται σα μια πολύ καλή εναλλακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ