Και άλλο western για τον Tarantino

...

Γράφει η Δανάη Σωπασή

quentin-tarantinoΚανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την δυναμική του αγαπημένου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Quentin Tarantino και την πολυδιάστατη εκτέλεση των ιστοριών του. Τα δημιουργήματα του κατακτούν πάντα τα διεθνή και εγχώρια box office. Ακόμα και οι θετικοαρνητικές (λόγω βίας) κριτικές για τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του Tarantino δεν σταματούν τον κόσμο από το να ανυπομονεί για την διανομή τους. Ύστερα από το “ιστορικό” μα τόσο διασκεδαστικό Inglorious Basterds και το πρόσφατο περιπετειώδες με φυλετικό χρωματισμό Django Unchained, φαίνεται πως έρχεται άλλη μια ευχάριστη έκπληξη για τον μεγάλο δημιουργό. Μετά και από την απονομή των βραβείων Χρυσές Σφαίρες που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, ακούστηκαν κάποιες φανταστικές φήμες γύρω από τον Tarantino.

Φαίνεται λοιπόν, πως το επόμενο κινηματογραφικό project του θα είναι η western ταινία The Hateful Eight. Υποψιαζόμαστε, γνωρίζοντας το παρελθόν και το συλλογιστικό του σκηνοθέτη, ότι ο τίτλος μάλλον είναι λογοπαίγνιο με το The Magnificent Seven είναι με τη σειρά του remake του Οι Επτά Σαμουράι του  Akira Kurosawa. Ίσως η νέα ταινία να αποτελέσει μια άτυπη συνέχεια του φιλμ του 1960.

Πάντως οι φήμες λένε πως έχει ήδη γράψει το σενάριο και έχει επιλέξει και τους ηθοποιούς. Η επερχόμενη western ταινία The Hateful Eight φαίνεται πως θα αποτελείται από το καστ των ηθοποιών: Christopher Waltz και τον γνωστό από το Django Unchained αλλά και The Last Man Standing και το Monster, τον 77χρονο Bruce Dern που θα βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Bruce Dern είναι επίσης αυτό τον καιρό, υποψήφιος στα επερχόμενα βραβεία Όσκαρ, για την ταινία Nebraska του Alexander Payne.

Δείτε το trailer του The Magnificent Seven

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ