Δες τα νέα πόστερ για το «Kick-Ass 2»

...

Γράφει ο Παύλος Σηφάκης

Λίγες ημέρες μετά το red band trailer που κυκλοφόρησε για το σίκουελ του cult-favourite πλέον Kick-Ass, η εταιρία έριξε σταδιακά στο ίντερνετ και τρία πόστερ για τους τρεις βασικούς χαρακτήρες της ταινίας. Στις επιβλητικές αφίσες, βλέπουμε σε close-up τη Hit-Girl (Chloe Moretz), τον κακούλη Motherfucker (Christopher Mintz-Plasse) και φυσικά τον ίδιο τον Kick-Ass  (Aaron Taylor-Johnson), να μας κοιτάνε με δολοφονικό βλέμμα πίσω από τις μάσκες τους.

Στο Kick-Ass 2, η γενναιότητα του νεαρού μασκοφόρου εκδικητή έχει εμπνεύσει και άλλους πολίτες να ντυθούν σούπερ ήρωες να προστατεύουν τους δρόμους της πόλης τους από το έγκλημα. Ο Kick-Ass θα γίνει μέλος μίας τέτοιας ομάδας, αρχηγός της οποίας είναι ο ιδιόρρυθμος Colonel Stars and Stripes (στο ρόλο ο Jim Carrey). Παράλληλα, ο Red Mist, που έχει μετονομαστεί σε Motherfucker (!),  ζητάει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του και καταστρώνει ένα μοχθηρό σχέδιο εναντιόν του Kick-Ass και των φίλων του.

Το όλο κόνσεπτ ακούγεται ομολογουμένως γελοίο, αλλά είναι χάρη σε αυτή την ηθελημένη γελοιότητα που η πρώτη ταινία ήταν τόσο διασκεδαστική και σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία. To Kick-Ass 2 θα κυκλοφορήσει στις αμερικάνικες αίθουσες 16 Αυγούστου αλλά δεν έχει ακόμα ημερομηνία εξόδου στην Ελλάδα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ