Κυκλοφόρησε το soundtrack του Stranger Things!

...Τώρα ξέρουμε τι θα ακούς όλο το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Είναι αναμφισβήτητα η σειρά του φετινού καλοκαιριού.
Βασικά είναι η απόλυτη τηλεοπτική σειρά. Θες για τη σκηνοθεσία του; Θες για τις αμέτρητες, καλοστημένες αναφορές του σε αλησμόνητες ταινίες των ’80s; Θες για την «δεν μπορώ να σταματήσω να παρακολουθώ» υπόθεση του; Ή μήπως για τις επαγγελματικότατες ερμηνείες των άγνωστων και σχετικά ερασιτεχνών, νεαρών πρωταγωνιστών; (Οι υπεύθυνοι του casting, έκαναν σπουδαία δουλειά. Τελεία.)

Και φυσικά υπάρχει και η μουσική. Mία μουσική που εισβάλει γλυκά σε κάθε σκηνή, συνοδευομένη από άκρως επιτυχημένες επιλογές. Ένα soundtrack γεμάτο ιστορικά μα πάνω από όλα, αγαπημένα ονόματα όπως: The Clash, Νew Order, Foreigner, Joy Division.

Το πρώτο μέρος του original soundtrack  είναι επιτέλους ψηφιακά διαθέσιμο από τη Lakeshore Records ενώ θα κυκλοφορήσει και σε CD στις 16/9.
Το δεύτερο μέρος αναμένεται να κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 19/8 ενώ σε CD στις 23 Σεπτεμβρίου.

Aπολαύστε τώρα, υπεύθυνα:

Παρασκευή Γιουβανάκη

Το διόλου αθώο αλλά παθιασμένο φλερτ της με την 7η Τέχνη, ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία... Με τα χρόνια, αφού είδε πως δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, πήρε την απόφαση να σπουδάσει Κινηματογράφο. Όσον αφορά λοιπόν τον κινηματογράφο, δηλώνει βαθιά θρησκευόμενη! Καλές προβολές!
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ