Κίνκι καταστάσεις για τον James Franco. Δες το trailer

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

O James Franco έχει βαλθεί να μην αφήσει καμιά πτυχή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας ανεξερεύνητη. Πέρα από το Interior. Leather Bar το οποίο πρόκειται για ένα άτυπο remake του “Cruising” του William Friedkin, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα αυτές τις μέρες στο φεστιβάλ του Sundance στο τμήμα New Frontiers του φεστιβάλ, και το οποίο σκηνοθέτησε μαζί με τον Travis Mathews, άλλο ένα ντοκιμαντέρ, το “Kink” ετοιμάζεται κι αυτό να κάνει την πρεμιέρα του στο ίδιο φεστιβάλ στο μεταμεσονύχτιο τμήμα του. Αυτή την φορά ασχολείται περισσότερο με τον κόσμο της σαδομαζοχιστικής πορνογραφίας και βρίσκεται στην παραγωγή μαζί με την Christina Voros.

To ντοκιμαντέρ μπαίνει στα άδυτα του μεγαλύτερου BDSM στούντιο πορνό, το kink.com, στο στούντιο του Σαν Φρανσίσκο στο οποίο ο Stephen Elliot σκηνοθέτησε το About Cherry με πρωταγωνιστή τον James Franco, περιέχοντας συνεντεύξεις από άτομα που δουλεύουν στο site προσπαθώντας έτσι να ομαλοποιήσει λίγο τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε τον σαδομαζοχισμό. Σύμφωνα με το Franco, το “Kink” είναι το σεξ για τους φανς του “Fifty Shades of Grey” και δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο γίνεται όλη αυτή η φασαρία και το βρίσκει αρκετά παράλογο στο να απαγορεύουν να δείχνουν στις ταινίες κάποιων ειδών σεξ (π.χ. gay sex, BDSM).

“To σεξ και η σεξουαλικότητα αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας – είναι από τα πράγματα τα οποία μας προσδιορίζουν ως ανθρώπους και το πως αλληλεπιδρούμε με τους άλλους. Όλοι το γνωρίζουμε, όλοι μας το σκεφτόμαστε. Ακόμα κι όσοι επιμένουν ότι ζουν μια απίστευτα αγνή ζωή και είναι αγνοί και στις σκέψεις τους, είναι μια συνειδητή και συντονισμένη προσπάθεια για να κρατήσετε το σεξ μακριά από τις σκέψεις σας…”, είπε ο Franco.

To trailer του, πλέον απίστευτου gay friendly σκηνοθέτη, James Franco μπορείς να το δεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ